Adres organisatie:
Koning Albertlaan 58
3010 Kessel-Lo (Leuven)

Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE vzw

Aangeboden door: Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE vzw

Avontuurlijke en recreatieve jeugdkampen.

DUINEN-HEIDE organiseert in 2020 opnieuw 11 jeugdkampen voor 5 tot 15-jarigen tijdens alle schoolvakanties. Je kan in de zomervakantie kiezen tussen 6 zomerkampen van 11 dagen en het tentenkamp in het Fort van Oelegem (Ranst).
Tijdens alle korte vakantieperiodes doorheen het schooljaar duren de kampen 7 dagen.

Elke leeftijdsgroep heeft een team van enthousiaste en gemotiveerde animatoren, die zorgen voor een gevarieerd aanbod van spel en sport, bezoek en uitstappen in de natuur.

Ben je 15 en ouder, dan kan je deelnemen aan een vorming voor jeugdleiders-animatoren. Naast het traject voor animator is er ook een traject voor hoofdanimator.

Onze kampen zijn kleinschalig en huiselijk.. Onze vakantiekampen worden geleid door enthousiaste en opgeleide jeugdleiders-vrijwilligers. We kiezen geweldige en toffe locaties.

Deze vakanties kun je bij ons boeken

Goed om te weten

!! TE VERMELDEN !! : Opstapplaats
Een autocar brengt je naar de kampplaats vanuit verschillende stopplaatsen: Brugge, Gent, Berchem, Leuven en Schaarbeek.

Onze kampen zijn er voor alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met 15 jaar. Ze gaan door op verschillende plaatsen in Vlaanderen oa. Rotselaar en Herentals..