Adres organisatie:
Koning Albertlaan 58
3010 Kessel-Lo (Leuven)

Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE vzw

Aangeboden door: Jeugdvakanties DUINEN-HEIDE vzw

Avontuurlijke en recreatieve jeugdkampen.

DUINEN-HEIDE organiseert in 2021 opnieuw 12 jeugdkampen voor 5 t.e.m. 15-jarigen tijdens alle schoolvakanties. Je kan in de zomervakantie kiezen tussen 6 themakampen van 11 dagen (10 overnachtingen), het uniek fietskamp en het avontuurlijk tentenkamp in het Fort van Oelegem (Ranst).
Tijdens alle korte vakantieperiodes doorheen het schooljaar duren de kampen een week.

Elk kamp is een verrassing ! "Out of the BOX" is het jaarthema. Een queeste vol opdrachten en acties die je dag op dag verder leiden doorheen het kamp.

Elke leeftijdsgroep heeft een team van enthousiaste en gemotiveerde animatoren, die zorgen voor een gevarieerd aanbod van spel en sport, bezoek en uitstappen in de natuur.

Ben je 15 en ouder, dan kan je deelnemen aan een vormingsweek voor jeugdleiders-animatoren. Daarna kan je ook jeugdleider worden! Naast het traject voor animator is er ook een traject voor hoofdanimator.

GOED OM WETEN:
De deelnemers dienen de opstapplaats, naam, adres en mailadres te vermelden bij inschrijving.

Onze kampen zijn kleinschalig en huiselijk. Gevarieerd spel, sfeer en vriendschappen zijn onze basis. Onze vakantiekampen worden geleid door enthousiaste en opgeleide jeugdleiders-vrijwilligers. We kiezen geweldige en toffe locaties.

Deze vakanties kun je bij ons boeken